2 weken vakantie - Reisverslag uit Hermanus, Zuid-Afrika van Niek Halteren - WaarBenJij.nu 2 weken vakantie - Reisverslag uit Hermanus, Zuid-Afrika van Niek Halteren - WaarBenJij.nu

2 weken vakantie

Door: Niek van Halteren

Blijf op de hoogte en volg Niek

01 Mei 2007 | Zuid-Afrika, Hermanus

Hallo allemaal.
Dit keer type ik een berichtje uit Hermanus, wat in de buurt van Kaapstad ligt. Ik ben nu al meer dan een week onderweg. We zijn van Port Elizabeth, waar we een nieuwe auto hebben opgehaald naar Wilderness gereden. We zaten daar in een backpackers direct aan het strand. Toen ik wakker werd keek ik uit over zee, geweldig!

Daarna zijn we naar Stellenbosch gegaan om daar heel veel wijnen te proberen. Ik denk dat we in totaal wel 90 wijnen hebben geproefd, dus lekker en leerzaam. We zijn daar 4 dagen gebleven en daarna verder gegaan naar Kaapstad. Hier zijn we 5 dagen gebleven. Er is nog ingebroken in onze auto, op een beveiligde parkeerplaats. Erg fijn, dus we hebben een politiebezoekje gehad en naar de garage om het raam te laten maken. Al onze schoenen en van sommige jassen zijn gejat. Maar het ergste is alle lekkere wijnen die we hadden gekocht. Maarja pech, we hadden in ieder geluk dat alle waardevolle spullen uit de auto waren.

Nu zit ik dus in Hermanus en we gaan morgen verder naar Jeffrey's Bay, waar we 2 dagen gaan surfen. Dan door naar P.E om Michiel en Pieter op te halen. (2 vrienden uit leeuwarden).

Dit is in het kort een verhaaltje over mijn vakantie. Daarna weer 'hard' aan de studie. Maar ik heb wel zin om dan naar Port Alfred te gaan.

Ik ga nu slapen want we moeten morgen 700km rijden. En ik lag er vanacht om half 6 in, want ik Kaapstad is het supergezellig met overal live muziek.

Groetjes vanuit Hermanus,
Niek

• 01 Mei 2007 - 20:15

Marjet:

Nu ben ik de gelukkige die als eerste mag reageren!:)
    Wat een heerlijke vakantie heb je Niekje en wat zie je veel!
    Ik ga weer gauw, kan ik nog even met je msnen!
    Liefs en een dikke kus!

• 01 Mei 2007 - 20:42

Kitty:

o, ik had nog niet door dat we een wedstrijd deden. Ik merk wel dat de dames duidelijk aan kop gaan met de eerste berichten. Zijn zij nu het snelst, of zitten het meest aan de "typmaschien"

• 01 Mei 2007 - 20:43

Elise:

Veel plezier nog op vakantie en leuk dat Pieter en Michiel nu komen.. Take cara and be safe!!!

Kuss je zusje

• 02 Mei 2007 - 08:17

Marga B:

Knap om 90 wijnen uit elkaar te houden, maar jullie zijn wel wat gewend ... Op naar het "Io Vivat" gevoel als Michiel en Pieter aansluiten! geeft vast weer veel spannende leermomenten. Veel plezier en toch ook: blijf alert;
    groet ook voor de rest van de "big five". Marga B.

• 02 Mei 2007 - 09:53

Papa:

Hé kerel,
    Ik hoop dat vanaf nu alle ellende echt is afgelopen en dat alles voorspoedig gaat. Je zult het wel leuk vinden als je Pieter en Michiel weer ziet. Misschien kunnen ze je helpen met het proeven van andere alcoholische versnaperingen. Dan wordt de "Big Five" misschien wel de "Big Ten".
    Liefs papa

• 02 Mei 2007 - 10:16

Catja:

Ha Niek,
    ook wij genieten van onze vakantie week!
    maken wat minder kilometers..... maar ook hier is het goed toeven.
    veel plezier met je vrienden.
    lieve groet ABCD.

• 02 Mei 2007 - 15:05

Sas:

Ha mien jong!

Leuk weer wat van je te horen.
    Ik spreek je hopelijk snel weer!

Hier is het regenseizoen inmiddels begonnen en zijn er 30 andere studenten bijgekomen..

Liefs

• 03 Mei 2007 - 13:53

Joke:

Ha die Niek,
    leuk (nou ja...sommige dingen zijn wat minder leuk) om steeds weer je ervaringen te lezen. Je houdt de spanning er goed in. We zijn heel benieuwd hoe 'hard'je straks weer aan de studie gaat. Maar je bent inmiddels al wel een echt wijn/fijnproever geworden!
    Lieve groeten namens de hele familie aan de Molenweg, de hele geitenfamilie in het weiland, en niet te vergeten een poot van het schaap van Marjet.
    lieve groeten,Joke

• 04 Mei 2007 - 12:16

Jorn:

Hey niek,

Zit ik me ff te vervelen op stage zie ik opeens een bericht van niek van halteren. (5 of 4 HAVO??)

Je vermaakt je ook wel zo te lezen! goed bezig. Ik zit nu ook in Zuid Afrika (kaapstad), prima vertoeven hier. Nog ergens in de buurt van Kaapstad aan het reizen dan?

Latersss

Jorn van Dijk