Weekend Storms River - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Niek Halteren - WaarBenJij.nu Weekend Storms River - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Niek Halteren - WaarBenJij.nu

Weekend Storms River

Door: Niek van Halteren

Blijf op de hoogte en volg Niek

28 Mei 2007 | Zuid-Afrika, Port Alfred

He allemaal,

de tijd gaat snel zeg. Nog maar 6 weekjes en mijn vakantie begint. Ik heb er heel erg veel zin in!

Vorige week was het erg slecht weer hier. Erg fijn als er geen verwarming is in je kamer. Het was 12 graden op onze slaapkamer en we hadden geen warm water, dus was even afzien. Het is nu weer heerlijk weer hier.

Zaterdag was het weer tijd voor een weekendje weg. We gingen met zn vieren. Eerst even winkelen in P.E en toen doorgereden naar Tsitsikamma. Nog de Bloukranspas gereden, die blijft erg mooi. Toen zijn we doorgereden naar Storms River, waar we een heel leuke ' natuurlijke' backpackers hadden. Ze hadden er ook een heel leuk aapje in een kooi, die ongeveer 10 cm groot was, heel lief!

We zijn zaterdag heerlijk uit eten geweest en zondag hebben we een mountainbike route gefietst van 22km. We hebben bij het uitzichtspunt op storms river mouth nog een hike gedaan, zodat we de bekende hangbrug konden zien. Dit was heel erg mooi, vooral de kloof die je vanaf de brug kunt zien!

Toen moesten we eigenlijk best snel weer terug, omdat we liever niet in het donker willen rijden hier, want de wegen zijn niet verlicht, slecht aangegeven, en iedereen rijdt met groot licht of mistlicht, dus heel erg sociaal!

Al met al was het een heel gezellig en mooi weekend! We moeten nu nog maar even extra genieten van de laatste weekenden. Ik begin alles vrij normaal te vinden, maar ik moet blijven beseffen dat het echt uitzonderlijk is wat ik hier allemaal meemaak, zie en beleef!!

Nu nog even een paar weken hard aan school werken en dan gaat de mooiste tijd nog komen met Marjet en mijn ouders. Ik begin ze nu toch wel redelijk te missen. Ook het beetje privacy, wat je normaal hebt mis ik ook. Het is heel leuk met Roel op de kamer, we hebben het echt gezellig! Alleen soms heb je even wat tijd nodig voor jezelf.

Bedankt voor al jullie berichtjes, altijd erg leuk om te lezen!!

Liefs Niek

• 28 Mei 2007 - 09:31

Laura:

Heey niekie! Leuk verhaaltje weer :)! Geniet nog even van alles en helemaal straks met je ouders en jetje! Ik ben alweer thuis en het lijkt alsof ik niet weggeweest ben, dus extra genieten jij!
    Liefs,
    Laura

• 28 Mei 2007 - 09:32

Mandy Van H.:

Ouders in Ecuador.. en ik dus de eerste die kan reageren.. Volgens mij moet ik bij deze ook 'first' zeggen wat ik uit de vorige berichtjes begreep..?!

Maar goed time flies when you're having fun.. 6 weekkies en je familie staat al weer op de stoep..! Dus geniet er nog maar goed van.. Ben momenteel erg druk met de scriptie dus zie het soms even niet meer zitten.. Kreeg al een telefoontje van je mamsie hoe de stand van zaken @ huize van halteren was.. ;)Erg leuk..!

Nou Niek.. doe jij daar nog even je best.. Dan doe ik het hier..! En enjoy..

X Mandy

• 28 Mei 2007 - 09:33

Mandy Van H.:

BALEN ik ben geen first...!! :P (Duurde het typen van mijn berichtje toch te lang..)

• 28 Mei 2007 - 09:47

Jeroen:

Gast!

De tijd gaat inderdaad erg snel. Nog maar 5 weken en dan is het hier al weer zomer vakantie. :D.

Viel Spaß nog en we moeten van de zomer maar ff een keertje met z'n allen afspreken om iets te gaan doen ;).

Laterrrr

• 28 Mei 2007 - 09:53

Marjet:

Wat een ontzettend mooie foto's! Als ik dan bedenk dat ik daar over 6 weekjes ook ben.. ik kan het me bijna niet voorstellen!
    En inderdaad, blijf nog even flink genieten, want het is heel bijzonder wat je daar allemaal ziet en beleeft!
    Kusjes voor jou!!

• 28 Mei 2007 - 10:16

Rob:

Hoi Niek, Goed om weer eens eenberichtje te lezen. Fijn dat het allemaal goed gaat en wat een prachtige foto's weer! Ik zie dat ik daar ook eens moet gaan mountainbiken! Veel plezier en tot snel!

• 28 Mei 2007 - 10:25

Marga B.:

Ha Niek, goed om jullie weer even te zien! zet 'm op met studie en geniet nog maar ... ben benieuwd of we straks jullie foto's in 't echie herkennen. groet speciaal aan je kamergenoot ...
    Marga B.

• 28 Mei 2007 - 20:29

Joke:

Hey Niek, wat mooi de prachtige foto's en je verhalen. Leuk om te zien ... een paar 'hang'jongeren op een hangbrug. Met hoogtevrees sta je niet zo blij op zo'n brug, lijkt mij. Blijf maar lekker genieten !
    lieve groeten,
    namens de hele familie

• 29 Mei 2007 - 07:50

Pierre:

Jaja we hebben ons weer goed vermaakt afgelopen weekend. Maar Niek, is mis onze eigen Joop van Tellingen (aka Stukah) nog wel bij de foto's(!) Die zet ik er dan zelf wel even op ;-)

• 29 Mei 2007 - 09:19

Roel Kersbergen:

Hey Niek,

ook voor mij is het aftellen begonnen, ik kijk net als jij uit naar de vakantie na onze school periode. Ik moet wel zeggen dat mij Zuid-Afrika enorm bevalt, eigenlijk meer dan dat ik het had verwacht. Mede dankzij jou!

Kers

• 29 Mei 2007 - 14:28

Anniek:

ha niekje!
    wat 'n mooie foto's zeg! wauw! wat mooi moet dat zijn geweest om daar te zijn..!:D
    jullie vermaken je goed met z'n 4-en of niet?! ;)
    geniet er nog van en voor je 't weet zijn de 6 weken voorbij!

liefs anniek

• 31 Mei 2007 - 17:45

Marion:

Prachtige foto's ! Ik denk dat ik die hangbrug straks maar even oversla! Gebruik je laatste weken maar goed en geniet van de weekends. Nog even en dan zien we elkaar weer.Lijkt me geweldig!!
    Liefs ! xxx

• 01 Juni 2007 - 11:37

Elise:

Jhoo niekje,

ik heb die i pod besteld.. Als het goed is komt die vandaag of morgen binnen... bye the way leuke all stars...
    ga nu even een samenvatting maken want heb volgende week toetsen, als ik alles haal heb ik vanaf vrijdag vakantie op een paar kleine dingen na. maar als ik moet herkansen moet ik nog weer dingen doen.. dus kan het beter nu doen hahaha..

Nou veel plezier nog..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx